A fotózás művészetével 2000-ben, még a filmes korszakban ismerkedtem meg.
Hobbim idővel a hivatásommá vált, mikor 2008-ban az első digitális tükörreflexes gépemmel a rendezvények
és a fesztiválok világába csöppentem. Szépen haladva egyre más- és más jellegű megbízásoknak tettem eleget. 2010-ben nyomdaipari iskolát végeztem, mely számos hasznos ismeret mellett a digitális utómunka szakmai szintű rejtelmeibe vezetett be. A mai napig nagy hangsúlyt fektetek a képek magas színvonalú utólagos feldolgozására.

Rendezvények, fesztiválok és koncertek mellett divatkatalógust és bemutatót, modelleket, ételfotót,
belsőtereket, esküvőt, szépség-, és sport versenyeket is fényképezek rendszeresen.
Motivál, hogy a hozzám közelebb álló témák mellett a fotográfia számos területén szerezzek gyakorlatot, ismereteket, hiszen a sokszínű, változatos tudás kombinálása a profizmushoz vezető út.
Törekszem mind magam, mind a technikai háttér folyamatos fejlesztésén, bővítésén, hogy mindig újat és jobbat alkothassak. Professzionális vázakkal és magas minőségű, széles objektív parkkal rendelkezem, így biztosítva hogy a technika a legváltozatosabb és legváratlanabb témákban is a hozzám hasonló maximalizmussal teljesítsen.
Fotózásban szerzett tapasztalatomnak köszönhetően sokáig kisebb munkákon segédoperatőrként...ez a világ eleinte idegen volt, de 2019 egy nem várt lehetőség kapcsán a videó készítés magával ragadott, kihívást láttam benne és az azt követő években kiemelt szempont lett, hogy szolgáltatási körömet mozgókép alkotással bővítsem.

A technikai háttér ás tudás kifogásolhatatlansága mellett a sokoldalúságot, a precizitást és a megbízhatóságot tartom a legfontosabbnak. Célom, hogy olyan elégedett és visszatérő ügyfelekkel dolgozhassak, akik büszkén szeretnék megmutatni a nagyvilágnak terméküket, szolgáltatásukat vagy akár Önmagukat és ebben egy olyan partner segítségére és szakmai tudására számítanak, aki hozzájuk hasonlóan szívén viseli a produktum sikerét!

Partnereim voltak, többek közt: Alakreform - Rubint Réka, Baraka, BARNES Hungary, BAYER Construct, BAYER Properties, BEDLAM RECORDS, BOOM, BudNight, Caprice Diamond Palace, Castrol, Centrum, Concertplus, Dollouse, EastFest, ELMÜ, Európa hajó, Xtreme Lashes, Főiskolák Szépe & Mr.College, F&F, Harley Davidson Bp, HOOTERS Budapest, HUBLOT, Kerkom, Luxottica Central Europe, Luxury Insider, Marquise Watches & Jewelry, Mentész, Pappas Mercedes-Benz, Panorama Deck, Peaches and Cream, Sch-Ozon, Sugarbird, Update Lowcarb, World Pole Sport & Fitness, WIM